Зам.-министър Борисов отличи победителя в класацията ИКТ ТОП 100 на технологичните компании

19:30, 10 юли 18 25 448 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„За първа година изцяло българска фирма е победител в класацията ИКТ ТОП 100 на технологичните компании у нас. Това е „Поликомп“, която предлага иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители.“  Това заяви заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов по време на  церемония по връчване на наградите на ICT Media. Компанията осигурява конкурентни предимства и на клиентите, които получават достъп до специфична техническа и ценова информация и могат да правят поръчки директно, както и да проверяват статуса на поръчката директно в сайта фирмата.

На церемонията зам.-министър Борисов заяви, че насърчаването на бизнес инициативата и иновациите е основен приоритет на Министерство на икономиката. Той изтъкна, че ICT секторът в България се оказа много важен за българската икономика, оказа се фактор за българската стабилност.

В заключение зам.-икономическият министър подчерта, че България е мястото, където младите, умните и успелите хора трябва да продължат реализацията си“, а не да напускат страната ни.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама