Робин Райт проговори за скандала с Кевин Спейси

13:20, 10 юли 18 / Любопитно 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Робин Райт – актрисата, която ще замести Кевин Спейси начело на Белия дом в рамките на шестия сезон на „Къща от карти“, се разграничи от поведението на колегата си, което се превърна в публичен скандал в края на миналата година. „Познанството ни се разпростираше единствено между дублите, когато се кикотехме“, призна носителката на „Златен глобус“ пред NBC, като наруши за първи път мълчанието си по темата.

„Не познавах човека, познавах невероятния му талант“, продължи още Райт, която след уволняването на Спейси от поредицата ще изнесе цялата тежест на шести сезон на политическата драма върху гърба си.

Припомняме, че скандалът около култовия актьор се развихри, след като неговият колега Антъни Рап го обвини в опит за сексуално посегателство. Ситуацията се развила през 1986 г., когато вторият бил на едва 14-годишна възраст. Въпреки че бе категоричен, че не си спомня инцидента, Спейси се извини. По-късно с обвинения срещу актьора излязоха и членове на екипа на „Къща от карти“, заради което от Netflix взеха решението да прекратят отношенията си с него.

Общо 15 мъже вече проговориха за подобни сблъсъци със Спейси, като към момента срещу него се водят най-малко три дела в Лондон. Самият актьор пък се покри след разпространяването на инцидента от Рап, като чрез адвоката си отрече всички слухове.

Междувременно фенове вече залагат как ще бъде отписан героят му Франк Ъндърууд в „Къща от карти“. Живот зад решетките и смърт са сред опциите, които вещаят бъдещето на персонажа в поредицата. Шестият сезон на сериала ще се завърти по Netflix наесен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама