Бебето на Кайли Дженър с обувки за 22 хиляди долара

11:20, 06 юли 18 / Любопитно 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С обувки за 22 000 долара може да се похвали бебето на риалити сензацията Кайли Дженър.

Гордата майка сподели видео на модната колекция на 6-месечната Сторми, което разбуни духовете в социалните мрежи. Момиченцето притежава множество маратонки от луксозни марки, сред които чифт спортни обувки „Джузепе Дзаноти“ за хиляди долари, „Гучи“ за 275 долара и „Найки еър форс 1“ за 50.

Бебето Сторми проплака на 1-ви февруари, а първата й снимка в Инстаграм събра 12 милиона лайка за 11 часа, което я нареди сред най-влиятелните личности в интернет, в класацията на списание "Таймс". 20-годишната красавица съобщи за появата на бял свят на първото си дете с 11-минутен клип, което проследява деветте месеца от бременността й. Главен герой в документалното филмче е и таткото рапърът Травис Скот.

Още докато е бременна, най-младото попълнение на клана Кардашиян се похвали, че се е снабдила с бебешки дрешки, чиято обща сума е около 70 000 долара.

Звездата от риалитито Keeping Up With The Kardashians сподели, че вече готви епично парти за първия рожден ден на Сторми. Тя е искала празненството на детето да се върти около еднорози, но нейни близки вече са я изпреварили.

„Затова трябва да измисля нещо по-добро“, намигна тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама