Как да се сдобием с перфектния слънчев загар?

16:00, 28 юни 18 / Любопитно 25 575 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Слънчевият загар придава сексапилно и женствено излъчване, подчертава и предимствата на фигурата ни. Ето няколко съвета за перфектен тен през лятото.

Подгответе кожата

В началото на лятото е добре да подготвите кожата си. Няколко посещения на басейн или на солариум са достатъчни. След това само ще надграждате до желания тен.

Трябва също ежедневно да хидратирате и подхранвате кожата си, за да я поддържате здрава и да нямате проблеми. Важно е как се храните, както и какво количество течности приемате.

Няколко съвета за перфектен тен

Перфектният слънчев загар не се получава с еднократно продължително излагане на кожата на слънце.

Ако кожата ви е бяла и трудно почернявате и изгаряте, планирайте плажа в по-ранните или по-късните часове на деня, когато слънцето не е толкова силно. Не очаквайте след първата слънчева баня да се сдобиете с мечтания тен. Но и не забравяйте, че ако кожата ви не е предразположена към много потъмняване - просто няма как да се случи да получите шоколадов загар.

Ако сте с тъмна коса и кафяви очи, се нуждае от средна степен на защита от ултравиолетовите лъчи.


Хора с мургава кожа, тъмна коса и тъмни очи могат да използват най-нисък фактор слънцезащитни продукти.

Изберете подходящите лосиони и кремове за вашата кожа. Те спомагат за по-интензивното производство на меланин. Нанасяйте козметичните продукти половин час преди да отидете на плаж и на всеки два часа нанасяйте нов слой върху кожата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама