Търси ли Брад Пит сериозна връзка?

10:50, 28 юни 18 / Любопитно 25 590 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В последно време на Брад Пит се приписва връзка с Нери Оксман, професор от Масачузетския технологичен институт. Приятели на холивудския актьор обаче са твърдо убедени, че в плановете му на този етап не влизат сериозни отношения, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

Според източници от обкръжението на
54-годишния Брад Пит той и Нери Оксман официално не са двойка. Причината е, че актьорът не е готов да се впусне в сериозна връзка, тъй като е фокусиран върху кариерата и децата си.

рад е излизал на срещи, но на този етап не планира сериозно обвързване. Фокусът му в момента е насочен към двете най-значими неща в живота му - децата и работата. За него да бъде баща е най-важното. Брад е доволен от сегашното си положение и когато не е ангажиран с работа, се радва на времето, прекарано с децата", казва неназован източник от обкръжението на актьора, цитиран от "Ентъртейнмънт тунайт".

Брад Пит наскоро се е завърнал в Лос Анджелис, след като е прекарал известно време с шестте си деца в Лондон, където майка им Анджелина Джоли снима новия си филм.

Пит и Джоли се разделиха през 2016 г. след продължил две години брак. След раздялата си холивудските звезди поведоха съдебни спорове
за попечителството над децата, припомня изданието.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама