БНТ чупи клишетата за световното (ВИДЕО)

14:35, 11 юни 18 / Любопитно 25 994 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Въпреки раздялата на националната телевизия с Методи Манченко, на “Сан Стефано” 29 явно тече сериозна подготовка за световното първенство.

От няколко дни в ефира на БНТ върви поредица от рекламни клипове, с които медиата промотира предаванията около Мондиала. Видеата представят водещите Камен Алипиев, Радостин Любомиров, Ивайло Ангелов и Илия Илиев в реални житейски ситуации.

Така, например, Кедъра е изпреварен на касата от младо момиче в супермаркет и определя ситуацията като “засада”. Любомиров и Ангелов са на маса в ресторант, а Илиев е спрян от пътен полицай.

Общото между клиповете е и слоганът “Те разбират играта”. В предаването “Спортна треска” бяха показани кадри от мейкинга на видеопромотата, но не стана ясно към коя рекламна агенция са се обърнали от националната телевизия. Въпреки това клиповете чупят клишетата и дават заявка за нова и силна студийна програма. Кратките истории с водещите на БНТ вече стават популярни и в социалните мрежи.

Световното първенство по футбол в Русия стартира на 14 юни. От клиповете става ясно, че националната телевизия ще има три основни предавания - “Денят започва с футбол”, “Световното накратко” и “Трето полувреме”.

[[{"fid":"111324","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Трето полувреме","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"}}]]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама