Къде спират водата в столицата?

07:05, 11 юни 18 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес, във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Гюешево“, жк. „Сердика“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Гюешево“ между ул. „Камен Андреев“ и ул. „Три уши“
бул. „Инж. Иван Иванов“ между ул. „Три уши“ и бул. „Александър Стамболийски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гюешево “ на ъгъла с ул. „Батолова воденица“.

Днес, във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 5, ул. 30, ул. 8 и ул. 32.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 5 на ъгъла с ул. 10.

Днес, във връзка с подмяна на спирателни кранове в кв. „Бусманци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул." Асен Игнатов“, ул. "Родината", ул. "Татарски път", ул. "Гълъбец", ул. „Д-р Иван Стаменов“, ул. „Вучко Игнатов-Даскала"
ул. „Перуника“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Генерал Йосиф Гурко“            
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вучко Игнатов – Даскала“ на ъгъла с ул. „Ловджийска“ и на ул. „Перуника“ № 14.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама