Поли Генова и Камелия откраднаха нови таланти за отборите си в „Гласът на България“

13:10, 16 апр 18 / Любопитно 25 670 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Неочаквано добри вокални комбинации и изненадващи обрати разчувстваха до сълзи треньорите във вторите вокални двубои в най-гледаното музикално риалити „Гласът на България“. 

В шоуто, което се излъчи в неделя вечер, Графа реши да изправи едни срещу други на сцената дуета Алекс и Деси и младата Дженифър Цанков, които по мнението на треньорите надминаха представянето си по време на кастингите на тъмно. Печеливша в неочакваната комбинация се оказа 15-годишата Дженифър, която показа талант и присъствие отвъд опита и годините си. 

Освен с дуета, Графа се сбогува и с изключително талантливата Оливия Николова, която в двубоя с опонента си Симеон Желязков, остави без дъх журито и феновете. За дуетното им изпълнение на песента „Последни думи“ двамата получиха съвети лично от автора й – Михаела Филева. Звездата успя да вдъхне кураж на младите певци и те направиха изпълнение достойно за финал. Симо бе избран да продължи в отбора на Графа, но всички останали треньори пожелаха да откраднат талантливата Оливия. В крайна сметка Камелия успя да спечели доверието й и 23-годишната музикантка се присъедини към отбор Камелия.

Забележителен лиричен финал на втори епизод от музикалните двубои направиха арменката Анна Азатян и актьорът-музикант Александър Христозов с класиката на Майкъл Болтън „How am I supposed to live without you”. Изпълнението им на сцената разплака Иван Лечев, който в крайна сметка реши да даде шанс на Александър да продължи напред заради уникалния му тембър. Талантът на Анна поискаха да откраднат Графа и Поли, като Анна избра да се яви на супер битките под ръководството на Поли.

До този момент Иван Лечев запази в отбора си Никола Здравков, Ния Петрова, Александър Христозов и Георги Николов, а младата Калина Енчева беше първата му кражба. 

Поли продължава напред с Виктория Динкова, Деница Караславова, Ирина Чернешова. Анна Азатян е новото попълнение в тима й. 

Камелия реши в отбора й да останат Никола Чочев и Гергана Великова. Най-новата перла на поп-фолк дивата е Оливия Николова. 

В отбора на Графа се класираха Иван Стоянов, Дженифър Цанков и Симеон Желязков. Графа направи първата си кражба като успя да отмъкне Рафаел Пашамов. 

Всички тези таланти продължават към следващия етап на „Гласът на България“ – супербитките, а за останалите изпълнители предстоят още два решаващи епизода на вокални двубои.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама