Уил Фарел пострада при катастрофа

11:20, 16 апр 18 / Любопитно 25 474 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудската звезда Уил Фарел пострада при катастрофа в Калифорния. Комедийният актьор бе хоспитализиран за кратко с леки наранявания, след като автомобилът, с който се е движил се преобърнал.

В колата пътували четирима човека. Фарел и продуцента Андрю Стийл са вече изписани от болничното заведение. Шофьорът на иконата от тв шоуто Saturday Night Live Марк Томпсън и друга негова колежка Каролина Барлоу са все още под наблюдението на лекари. И техните травми обаче не са сериозни, успокояват от United Talent Agency пред The Hollywood Reporter.

“Уил ще остане близо до приятелите си, докато те все още се възстановяват. Той благодари на всички хора, които се отзоваха веднага след катастрофата, както и на лекарския екип, който се погрижи за всички пасажери“, добавят още от агенцията.

До инцидента се стигна, след като автомобилът, с който е пътувал Фарел, се е ударил в друго превозно средство. Според разследващите нито един от шофьорите не е бил под влияние на алкохол или наркотици, но какво е предизвикало катастрофата, все още не е ясно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама