Брифинг на Министерството на отбраната на Русия за ситуацията в Сирия (ВИДЕО)

18:11, 14 апр 18 / Свят 25 501 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Брифинг на заместник началника на Генералния щаб на Въоръжените сили на Русия Сергей Рудской за военната атака над Сирия от страна на САЩ, Великобритания и Франция.

На този етап има сведения, че в резултат на изстрелянитe 103 ракети по Сирия, са пострадали трима човека. Няма данни за убити.

Генерал Рудской заяви, че от общо изстреляни 103 крилати ракети, сирийската ПВО, която е дело на СССР, е свалила 71 ракети.

Сирийската информационна агенция САНА съобщава за голям брой свалени ракети, благодарение усилията на противовъздушната отбрана на сирийската армия.

Според сведения на агенцията, представителите на САЩ, Франция и Великобритания силно преувеличават последствията от удара, защото голяма част от ракетите не са достигнали до целите си.

Коалицията на САЩ се опитва да „скриe“ краха на операцията си, се казва в материала на сирийската информационна агенция.

 

[[{"fid":"105762","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":"Брифинг на заместник началника на Генералния щаб на Въоръжените сили на Русия Сергей Рудской "},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":"Брифинг на заместник началника на Генералния щаб на Въоръжените сили на Русия Сергей Рудской "}},"attributes":{"alt":"Брифинг Минобороны России о ситуации в Сирии - 14 апреля 2018","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"},"link_text":null}]]

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама