Какво ще е времето през почивните дни?

07:15, 14 апр 18 25 518 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През почивните дни ще остане сравнително топло, макар че дневните температури слабо ще се понижат, на места ще има и краткотрайни валежи и гръмотевици.

В първия почивен ден ще има разкъсана облачност, следобед на места в Западна България и планинските райони е възможно да превали краткотрайно и да прегърми. Температурите остават високи – около 23-25 градуса.

В неделя ще бъде предимно слънчево, без валежи. Дневните температури слабо ще се понижат и ще бъдат около 20-23 градуса, на места в Северозападна България около 25 градуса.

В понеделник остава с разкъсана облачност, валежи са слабо вероятни, а дневните температури ще бъдат около 22-24 градуса. Във вторник ще вали в повечето райони от страната, на места ще има и гръмотевици. Валежите ще бъдат предимно в Западна и Северна България. Дневните температури ще бъдат в широки граници – от 11 градуса по Черноморието до 22 градуса в Русе, за София около 19 градуса.

В сряда валежите ще спрат, а температурите ще останат без съществена промяна – отново около 19-22 градуса, по-хладно по Черноморието – около 15 градуса. В четвъртък – 19 април, отново се очаква да превали и прегърми, максималните температури ще бъдат между 17 и 20 градуса. В петък отново ще бъде предимно слънчево, с температури около 18-21 градуса. В събота и неделя ще бъде слънчево, ще се затопли още и температурите ще достигат 22-24 градуса. Валежи не се очакват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама