Маги Вълчанова поля развода си във Венеция

20:20, 11 апр 18 / Любопитно 25 521 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Носителката на титлата Мис Вселена-България за 2000 г. Магдалина Вълчанова отпразнува първата годишнина от края на брака си със застрахователния бос Румен Георгиев с екскурзия до Венеция. Тура из романтична Италия красавицата съчета с друг повод - рождения й ден.

"Една година, която обърна нова страница в живота ми и която разчисти личното ми пространство. На днешния празник си пожелавам само здраве, за да мога следващия 3-и април да отпразнувам на друго специално място. Happy birthday to me“, написа Вълчанова в социалните мрежи.

Макар до краха в отношенията между нея и Георгиев да се е стигнало преди 12 месеца, тя проговори за това съвсем наскоро.

Каква е причината за развода обаче така и не стана ясно. Според слуховете в средите към момента моделът е ангажиран основно с отглеждането на двете й деца от доскорошния й съпруг - Румен-младши и Андрей. В същото време пък бизнесменът вече се радвал на нова връзка.

Междувременно миналата година Вълчанова загуби правото си да излъчи българска представителка за Мис Вселена. След като прати родни красавици на световния форум две поредни години, лицензът й беше отнет в полза на Страхил Гановски. „Организаторите се свързаха с мен. Казаха, че са направили грешка, като са поверили тази отговорност на Вълчанова, тъй като тя не изпълнила договора си. Първата година така и не проведе конкурс, а изпрати служебно момиче от „Мис национален отбор“. Втората година пък проведе някакъв конкурс, но при затворени врата“, обясни тогава пред „Монитор“ Гановски, който е лицензиант за България и на Мис Свят.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама