Първо в Топновини: Билалов разбърква сметките по bTV, а после дава пари по БНТ

16:30, 10 апр 18 / Любопитно 25 778 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Водещият на "Стани богат" по БНТ Михаил Билалов вчера изненадващо се появи в сериала на bTV "Скъпи наследници". Минути преди края на епизода Билалов се обади по телефона на героинята на Койна Русева. Засега неизвестният персонаж, изигран от актьора, не бе показан изцяло, а само бе загатната част от лицето му. Гласът му обаче няма как да бъде сбъркан, особено след като вледени иначе силната Милица Дочева.

Според запознати, Билалов ще изиграе ключова роля в сериала, разбърквайки сметките на персонажите до момента. Участието му не създава проблем с воденето на "Стани богат" по БНТ, тъй като сериалът "Скъпи наследници" е заснет изцяло преди повече от година. Още не е ясно какво точно ще прави известният като Джаро от "Под прикрите" сред героите в Бели Вит, но се очаква да изиграе опасен персонаж. И докато очакваме как ще се развие образът на Билалов, в днешният епизод на "Скъпи наследници" специално участие ще вземат рапърите Павел и Венци Венц.

Минути след финала на "Скъпи наследници" Михаил Билалов ще раздава пари на умните в "Стани богат" по националната телевизия. За първата си седмица шоуто отбеляза завидни резултати по БНТ, а зрителите напълниха с коментари страницата на предаването в сайта bnt.bg.

"Михаил Билалов освен, че е много добър актьор, е и много начетен човек с висока обща култура и именно такъв човек би трябвало да води подобно предаване", споделя Силвия Банова, а Петър К. казва: "Чудесно е предаването, водещия се справя добре, просто му трябва малко време да свикне. Радвам се че подобно предаване е намерило място в програмата на БНТ."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама