Стефан Данаилов отрязал Койна Русева за НАТФИЗ

16:20, 05 фев 18 / Любопитно 25 813 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Една от най-разпознаваемите съвременни български актриси - Койна Русева, била скъсана от Стефан Данаилов при първото си кандидатстване в НАТФИЗ.
Ламбо отрязaл Койна на втория кръг от кандидат-студентските изпити в театралната академия. Години по-късно Данаилов ѝ казва: "Аз теб как съм те изтървал?!" Това разказа актрисата пред bTV.

След това Русева е обзета от спортна злоба и се подготвя перфектно за следващата година. Тя сподели, че баща ѝ е бил треньор по плуване и е тренирала много спортове, което ѝ е помогнало. Крикор Азарян я приема в класа си.

Като дете тя е прекарвала летата си в село, което много прилича на селото от сериала "Скъпи наследници" – ваканциите си е прекарвала в с. Остра могила, на 20 км от Стара Загора. Научила се от баба си, на която е кръстена, да сади и да се грижи за домашни животни.

Баба ѝ от Стара могила е била против да става актриса, казвала е „актьор къща не храни” и „не се занимавай с глупости”. Другата рода – аристократи от Стара Загора, била на друго мнение за актьорството.

Твърди, че животът я е научил и да бие шамари, и да ги понася. "Много колеги са отнесли от мен шамари. Най-много шамари е отнесъл Асен Блатечки на сцената, след това Мишо Билалов на малкия екран и Ангелина Славова в театъра редовно отнася по един шамар", разказва Койна.

Русева сподели, че от от 3 години е веган. Започва, за да види дали може да издържи на такъв начин на хранене.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама