Връчиха „Бухнал пудинг“ на Мила Кунис

11:52, 26 яну 18 / Любопитно 25 581 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Мила Кунис беше отличена на шеговита церемония с наградата "Бухнал пудинг" за Жена на годината, присъждана от театралната трупа на студентите в Харвардския университет, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Отличието се връчва всяка година на изпълнители с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална трупа в САЩ, основана през 1795 г.

В изявлението относно избора на тазгодишната носителка на наградата "
Бухнал пудинг" беше посочено, че Мила Кунис е една от най-търсените и ярки холивудски актриси.

Връчването на приза - златна форма за пудинг, по традиция се предшества от костюмен парад по улиците на Кембридж.

34-годишната Мила Кунис, позната с ролите си в хитовата телевизионна поредица "Шеметни години" и във филми като "Черният лебед", "Приятелю, Тед", "Пътят на Юпитер" и "Палави мамчета", премина по парадния път с черен кабриолет "Бентли", обградена от студенти с перуки.

Шествието не беше подминато от протести. Към
Мила Кунис бяха отправени призиви да откаже наградата в знак на протест срещу правилото на трупата да не приема жени. Поддръжници на дългогодишната традиция мъже да се превъплъщават в женски образи на свой ред настояха тя да се запази.

През последните години студентки са се явявали на прослушване за прием в трупата три пъти, но никоя от тях не е получила "обратно обаждане".

Преди церемонията, на която беше почетена Мила Кунис, от театралната трупа обявиха, че от следващата година към състава ѝ ще могат да се присъединяват жени. Сред предишните носителки на наградата "Бухнал пудинг" за Жена на годината са Хелън Мирън, Марион Котияр, Клеър Дейнс, Джулиан Мур, Ан Хатауей, Холи Бери, Катрин-Зита Джоунс, Ейми Полър, Кери Уошингтън. Миналата година отличието беше присъдено на Октейвия Спенсър.

Тазгодишният носител на наградата "Бухнал пудинг" за Мъж на годината е актьорът Пол Ръд. Ръд ще получи отличието си на 2 февруари. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама