Звезди с бели рози ще превземат наградите "Грами"

08:15, 26 яну 18 / Любопитно 25 814 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Знаменитости ще се появят с бяла роза към тоалета си в знак на подкрепа на движението "Таймс ъп" (Времето изтече) по време на 60-ата церемония по връчването на наградите "Грами" в Ню Йорк, предаде Асошиейтед прес.

Певиците
Дуа Липа и Холзи са сред потвърдилите, че ще подкрепят каузата на движението за защита на жените по света от сексуален тормоз и дискриминация. Музикалната индустрия не беше разтърсена от толкова много публични обвинения в сексуални посегателства, както Холивуд. Но нейните представители искат да покажат съпричастност на движението.

"Бих искала да видя мъжете и жените да носят бели рози и да произнесат значими речи на наградите "Грами", каза Мег Харкинс, вицепрезидент в лейбъла "Рок нейшън". След церемонията на "Златните глобуси", Харкинс и колегата й Карън Райт се чудели какво би било подходящо да измислят за вечерта на наградите "Грами".

"Избрахме бялата роза, защото
тя е символ на надежда, мир, съчувствие и съпротива в историята. Моля, уведомете ни дали можете да се включите към поддръжниците ни. Светът ще ви чуе", гласи имейлът, който изпратили двете жени на очакваните гости.

Мнозина собственици на лейбъли отговорили, че те и служителите им ще подкрепят инициативата.
Очаква се още знаменитости да потвърдят.  Музикалният продуцент Ръсел Симънс, съосновател на звукозаписната къща "Деф джем", е вероятно най-влиятелният представител на бранша, който е обвинен в сексуален тормоз.


Наградите "Грами" ще бъдат раздадени за 60-и път на 28 януари на церемония в зала "Медисън скуеър гардън" в Ню Йорк.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама