„Пазари Запад“ възродиха българските традиции и култура с коледен концерт „Рождество Христово“

19:30, 19 дек 17 25 641 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Предколедно „Пазари Запад“ ЕАД организираха концерт под надслов „Рождество Христово“.Събитието се проведе вчера, на пазарната площадка на Люлин IV м.р. от 16:00 ч.

 

Концертът, който огласяваше пазарната площадка с детски песни и хора привлече десетки граждани. На обновения пазар за доброто настроение на столичани се погрижиха Ансамбъл „Люлин“, фолклорната формация към „Столичен център за работа с деца“, клон Ботунец и самодейни състави към „Културен център Люлин“.

Рождество Христово е един от най-големите християнски празници. Коледа е символ на семейството, традициите, историята и културата на българския народ. За това и желанието на общинското дружество „Пазари Запад“ ЕАД е чрез този коледен концерт да припомнят на гражданите на София, че нашите традиции и култура трябва да се почитат. Да се гордеем с миналото си и същевременно да градим бъдещето.

 

Ръководството на „Пазари Запад“ ЕАД за коледните и новогодишните празници отправят сърдечни пожелания за много топлина в семейството; любов, която изпълва сърцето и здраве, за да бъдат всички истински щастливи

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама