ГЕРБ отговори на БСП с брифинг

17:32, 12 дек 17 / Политика 25 499 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес Корнелия Нинова обяви, че ще съди Десислава Атанасова, която коментира участието й в приватизацията на "Техноимпекс". По този повод ГЕРБ организираха извънреден брифинг с участието на Атанасова, Тома Биков и Даниела Дариткова.

"Готови сме да приемем всяко едно предложение, утвърдим и развием, защото всички, които сме управлявали, сме отговорни за състоянието в здравеопазването. Проблемите са много и са натрупани и тяхното решение трябва да е неотложно", отбеляза Дариткова и заяви, че БСП измества дебата от важните за хората теми.

Според Тома Биков БСП иска да върне идеологическия принцип на формиране на цената на водата като през 1994 година. “Тогава държавата фалира, а това намаление беше върнато многократно от българите. До това ще доведе едно евентуално натискане на цената на водата, каквото БСП иска през политически акции", заяви депутатът.

На брифинга Десислава Атанасова коментира, че не се притеснява от Нинова и не си спомня досега да е давана под съд политическа партия с подобни аргументи. “По-важното е следното, дали през 1998 година г-жа Приватизаторката е подписвала договор за приватизиране на дружество и дали е подписвала договори за намаляване на цената на тази приватизация", сподели Атанасова и добави: “Дори един социалист попита днес докъде стигнаха, след като сега БСП няма нищо против приватизацията, а през 2001 година твърди, че това е най-голямото разграбване на държавата. Очевидно партията е в едно шизофренично състояние.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама