Путин отказва да разкрие самоличността на внуците си

15:32, 15 юни 17 / Свят 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Руският президент Владимир Путин повдигна леко завесата на своя личен живот по време на ежегодното интервю на държавния глава с въпроси от граждани „Пряка линия“, което продължава и в момента. Това предаде БГНЕС.

Той за първи път официално потвърди, че има внуци, но отказа да каже как се казват и колко са големи, тъй като не иска неговата известност да им окаже влияние. „Имам внуци. Те живеят нормален живот“, каза той. Държавният глава също така сподели, че едното дете вече ходи на детска градина“, а вторият му внук се е родил „наскоро“, което беше последвано от аплодисменти от публиката в студиото.

Той обаче заяви, че не иска да споделя имената им, за да може те да живеят „нормален живот“. „Не искам те да живеят като наследствени принцове, искам да пораснат като нормални хора“, каза той. „Ако кажа имената и възрастта им, те веднага ще бъдат идентифицирани и никога няма да бъдат оставени на мира“, каза той.

По отношение на своите дъщери президентът заяви, че те живеят в Москва и са далеч от политиката, като се занимават с образование и наука.

Путин се разведе със своята съпруга Людмила през 2014 г.

В същото време по време на „Пряката линия“ беше съобщено, че 62% от зададените въпроси са от жени. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама