Стоичков дава съвети на квалификациите на Фен Купа 2017

14:47, 15 юни 17 / Спорт 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Столичните квалификации на Kamenitza Фен Купа 2017 ще посрещнат един много специален гост. Легендата Христо Стоичков ще уважи най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България на 16 юни на игрищата в спортен комплекс „Спортна София“ в Зона Б5. Генералният директор на „Каменица“ АД Димо Димов ще посрещне Камата на терен. Заедно те ще дадат официален старт на турнира „без капка фалш“ в 17:00 часа и ще пожелаят успех на участниците в предстоящите дербита.

След официалното откриване предстои още един специален момент за всички участници и гости на турнира. За първи път в рамките на Kamenitza Фен Купа легендарният №8 ще проведе „Майсторски клас по дузпи“ и ще разкрие тънкостите на шута от бялата точка. Стоичков със сигурност има в ръкава си много колоритни истории, свързани с изпълнението на дузпи, а кои от тях ще избере да сподели с гостите предстои да разберем.

След като участниците почерпят вдъхновение и знание от Камата, турнирът ще продължи с мачовете от квалификационната фаза за отборите от София-град и София-област. Съревнованието между столичните тимове започва още в четвъртък на 15ти юни и ще продължи до неделя, 18ти юни. Отборите, които успеят да се класират за регионалните полуфинали, ще продължат вълнуващата надпревара на 23-25 юни в София на регионалните полуфинали за отборите от София-град и София-област.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама