Стилиян Петров: Невероятна емоция, днес България показа колко е голяма

00:19, 15 юни 17 / Спорт 25 234 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Емоцията беше невероятна. Едно невероятно събитие за страхотна кауза. Имаше страхотна атмосфера, стадионът бе пълен, хората направиха един празник за всички, които пътуваха от целия свят. Всички звезди останаха очаровани и казаха, че са се насладили на атмосферата, така че ще ги изпратим с приятни спомени.” Това заяви бившият капитан на България Стилиян Петров, който бе една от звездите в благотворителния мач All Stars 2017 между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго, предаде репортер на БГНЕС. Футболният спектакъл се проведе пред близо 35 000 зрители на Националния стадион „Васил Левски”.

„За мен това бе невероятно. През всичко, което преминах, да мога отново да играя с Марто и с Бербата е нещо невероятно. Не знаех дали ще имам възможност да играя пак с тях, но успях и то пред пълен стадион и родна публика. Нещо уникално”, призна Стенли.

Надявам се подобни инициативи да се превърнат в традиция, защото, когато хората се обединяват около такива каузи е нещо наистина невероятно. Днес България показа колко е голяма и че можем всички да се обединим, за да помогнем на тези млади деца. Видяхте техните усмивки, тяхната позитивна енергия, това е и най-хубавото нещо – да виждаме младите да се усмихват и да им даваме надежда, че могат да се развиват и да ни прославят по света”, каза още той.

Сред участниците в звездното шоу бе и друга легенда на българския футбол – Красимир Балъков. „Мачът беше прекрасен. Надявахме се атмосферата да е добра и хубава, но тя не бе такава – бе просто великолепна. Можем да кажем само едно голямо „благодаря” на всички, които бяха на стадиона, защото подобни благотворителни каузи не могат да се реализират без тях. Така че първата крачка сме я направили, показахме, че сме влезли в Европа и да се надяваме, че това може да се превърне в традиция занапред”, сподели легендарният полузащитник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама