И Кадиев оттегли подкрепата си кмета на район "Младост"

18:24, 13 юни 17 25 464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Седем месеца след като подкрепи Десислава Иванчева за кмет на столичния район "Младост", днес бившият депутат Гоерги Кадиев вече я определя като "грешния човек" и споделя, че тя е била "най-неподходящия сред протестиращите" кандидат. Това мнение Кадиев изрази в публикация във "Фейсбук". Преди това и общинският съветник Стефан Марков също поиска оставката на Иванчева

В публикацията в социалната мрежа, Кадиев е категоричен, че хаосът, който цари в район "Младост", не може да бъде толериран. "Съмненията за манипулиране на обществени поръчки не могат да се подминат с лека ръка. Одобряването на спорни строежи поради нежелание и неумение да се чете документация е абсурдно", твърди бившият депутат. Той отбелязва и че уволнените зам.-кметове на района - Иван Лапатов и Никола Вапцаров не са били посочени от него за позициите, а избрани от Иванчева, но "застава твърдо" зад двамата.  

"Но моите грешки не са повод да се отказваме от битката срещу корумпираното управление на ГЕРБ в София, от демократичността при подкрепа на инициативи или от пряко участие на гражданите в управлението. Каузата остава. Продължаваме напред", завърша поста си Георги Кадиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама