Над 3000 мотористи празнуват край Казанлък

09:45, 10 юни 17 25 415 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Почетен плакет получи председателят на мото клуб „Черните рози по повод празника на казанлъшките рокери за 20 години от официалното раждане на клуба.

От името на кмета Галина Стоянова Почетния плакет връчи председателят на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов на дългогодишния председател на клуба Емил Лазаров. Николай Златанов благодари за успешното партньорство с рокерите през годините и за съвместните инициативи.

Историята на мото клуба добавя още две години преди официалната регистрация с група ентусиасти, които започват да карат организирано и постепенно поставят началото на един от първите рокерски клубове у нас с отличителни знаци, според световните стандарти, а по-късно „Черни рози“ стават и съучредител на Българската мотоциклетна асоциация.

Двадесетият юбилеен мотосъбор бе открит вчера в комплекс „Крънско ханче“ с водосвет за здраве и ще продължи до неделя с висококачествен български рок и сериозни награди за приятелите на „Черните рози“ от цялата страна и многото гости от чужбина. Очаква се повече от 3 000 души да се съберат на празника.

Снощи публиката взривиха  „Ер Голям“, с гост вокал Станислав Пандин - Траша, Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“, „Епизод“.

Днес „Черните рози“ и техните гости ще поздравят Милена, „Обратен ефект“ и „Контрол“. Традиционната томбола ще направи щастливи двама от публиката, които ще станат собственици на нови мотори Suzuki Bandit 1200 и Yamaha TDM850.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама