Кметът на Хитрино напуска партийните постове

08:54, 10 юни 17 25 451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кметът на Хитрино Нуридин Исмаил се оттегля от важни партийни постове в ДПС. На извънредно заседание на Областния съвет късно снощи той излага лични мотиви за оставката си от членство в Централния съвет на ДПС, Областния съвет на ДПС Шумен и Общинския съвет на ДПС Хитрино. Заявява обаче , че остава редови член на партията.

На заседанието е присъствал председателят на партията Мустафа Карадайъ. А целта е била , анализ за загубата на ДПС в община Хитрино. И категорочната победа на ГЕРБ, в стратегическа община, научи Topnovini.bg от свои партийни източници.

Въпреки че Исмаил е бил уведомен за заседанието, от кабинета на лидера, той не е присъствал. Бил е в отпуск и извън страната, уточняват нашите информатори.

Според тях кметът е изпреварил събитията, тъй като е имал информация от преди месец, че ще му поискат оставката за изборната загуба.

Пред Topnovini.bg преди дни членът на ръководството на партията Четин Казак отрече да се готви изключване на Нуридин Исмаил.

 Като далновидност и политическа зрялост, активисти на ДПС от Шуменско  определят подадената оставка.

Стана ясно, че е била проведена и среща с жители на Хитрино. Те се оплакали пред Карадайъ, че възстановяването на къщите им се бави.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама