Отдават почит към паметта на Левски с колоездачна обиколка Купа „Васил Левски“ 2017

07:17, 10 юни 17 25 611 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Колоездачна обиколка, посветена на 180-та годишнина от рождението на Васил Левски , организира Областна администрация Ловеч и Български колоездачен съюз в партньорство с общините Карлово, Троян и Ловеч.
Обиколката ще се проведе в периода 16-17 юли и обхваща маршрут, свързан със знакови места от дейността на Апостола на Свободата: Карлово-Троян-Ловеч.

Целта на организаторите е да бъде фокусирано общественото внимание към личността на Васил Левски и да бъде отдадена почит към неговото дело по този нестандартен начин, който да се превърне в незабравимо преживяване за участниците.


Съгласно наредбата, по която ще се проведе спортната надпревара, могат да се включат любители на колоезденето от всички възрасти-деца, младежи, възрастни и спортисти от професионални колоездачни клубове в България и чужбина, като обиколката е включена в спортния календар на Българския колоездачен съюз за 2017 г.
Наредбата за провеждане на Колоездачна обиколка Купа „Васил Левски“ 2017 г., и документите към нея са публикувани на официалния сайт на Областна администрация – Шумен www.oblastshumen.government.bg и сайта на Български колоездачен съюз: www.bcu.bg .

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама