Двама нови зам.-областни управители са назначени в Добрич

16:03, 16 май 17 25 2005 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Заместник областният управител на Добрич Сали Феим е освободен. Премиерът Бойко Борисов е издал заповеди за назначаване на нови двама - Ивелина Илиева и Красимир Николов, научи Topnovini.bg.

И двамата бяха в листата за народни представители на ПП ГЕРБ на извънредните парламентарни избори.

Ивелина Илиева е родена през 1985 година. Завършила е Икономически университет – Варна, магистър мениджмънт. Досега бе заместник кмет европейски фондове и инвестиционна дейност на община Каварна, областен координатор МГЕРБ. Има две деца и през последните месеци е била по майчинство.

Красимир Николов е роден през 1976 година. Завършил е ШУ „Епископ Константин Преславски” магистър информатика. Бил е управител на „Краси–Красимир Николов” ЕТ, член на съвета на директорите на Център за бизнес и култура АД-Добрич. Неженен.

От областна администрация потвърдиха, че Сали Феим е освободен от длъжността и със заповед е назначен за зам.-областен управител Красимир Николов. 

Утре се очаква правителството да вземе решение за смяна на областния управител. Очаква се мястото на Детелина Николова да бъде заето от Атанас Атанасов от "Обединени патриоти".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама