Фабио Капело: В Ювентус са уверени, че могат да спечелят Шампионската лига

14:02, 16 май 17 / Спорт 25 229 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Един от легендарните италиански треньори Фабио Капело заяви, че Ювентус и Реал Мадрид заслужено ще спорят за трофея в Шампионската лига. В своята знаменита кариерата 70-годишният специалист е бил начело и на двата тима, като според него сблъсъкът на 3 юни в Кардиф ще предложи истинско зрелище за футболните фенове. Предаде БГНЕС.

„Двата най-добри отбора, в това число мога да спомена също и Байерн Мюнхен, достигнаха до финала. Без съмнение ни очаква изключително интригуващ двубой. В определени зони Реал разполага с по-добрите играчи, но от друга страна Ювентус има превъзходство по отношение на организацията, особено в дефанзивен план, както и в халфовата линия.

На въпрос дали вижда промяна в Ювентус в сравнение с 2015, когато „бианконерите” загубиха във финала на надпреварата с 1:3 от Барселона, Капело сподели: „В момента нагласата при тях е различна. Сега тимът е наясно със своите силни страни и играе без страх. Уверени са, че са напълно равностойни на Реал и че могат да спечелят Шампионската лига”. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама