Димитър Бербатов: Опитваме се да изненадваме хората по всякакъв възможен начин

13:31, 16 май 17 / Спорт 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Сега няма да обявя ново име, но може да се получи така, че хората, които ще дойдат на стадиона, да разберат, че някой ще се появи в самия мач на самия стадион", разкри Димитър Бербатов, месец преди грандиозния благотворителен мач All Stars 2017 на 14 юни, предаде БГНЕС.

Днес Бербатов тества лично автомобилите, с които ще бъдат превозвани из София звездите на световния футбол, пристигащи за двубоя. В присъствието на търговския представител на Хюндай за България Стефан Митов, българският футболист изпробва хибридния модел на марката, в който ще се возят Луиш Фиго, Райън Гигс, Пол Скоулс, Роберто Карлос, Деко, Христо Стоичков, Красимир Балъков и още куп други големи имена от света на футбола.

"Сега няма да обявя ново име, но може да се получи така, че хората, които ще дойдат на стадиона, да разберат, че някой ще се появи в самия мач на самия стадион. Може да не го обявим, тъй като се опитваме да изненадваме хората по всякакъв възможен начин. Това е една част от изненадите, които сме подготвили. Хората, които дойдат на стадиона, ще разберат. Не съм запознат кой ще бъде треньор на отбора на Фиго. За моя отбор знам, но засега няма да го обявявам", сподели Бербатов на събитието.

"Трябва да знаеш как да се отнасяш с определени хора. Всички тези футболисти, ако им покажеш нужното уважение, което са заслужили, ще ти отговорят със същото. Трябва да знаеш как да подходиш, как да ги питаш, как да се държиш. Смея да твърдя, че щом тези хора са ми казали "Да", би трябвало да знам как да подходя в случая. Спортистите на най-високо ниво са хората, които са най-здраво стъпили на земята и по този начин са постигнали доста в живота си. Ще бъде добре и за младите момчета, които ще участват в мача, пък и за хората на стадиона, да видят успели хора, които са познати по цял свят", каза още рекордьорът по голове за българския национален отбор.

Бербатов коментира и победата на Тотнъм над Манчестър Юнайтед на "Уайт Харт Лейн" през уикенда, която бе последният мач на стадиона на "шпорите", преди той да бъде разрушен. Бившият играч на лондончани присъства на двубоя. "Спомените остават и те топлят. Беше носталгично, спомняхме си доста неща, видях се с доста хора, с доста бивши легенди, с които не съм имал възможност преди това да се видя и беше наистина много хубав момент, краят на една ера. Но пък започва друга, аз смятам, че това е правилен ход, по този начин ще има повече фенове на мач, повече приходи и ще са по-конкурентоспособни на големите отбори", каза той по повод строежа на нов стадион на Тотнъм.

Мащабното събитие All Stars 2017 е планирано за 14 юни 2017 г., в София, на Националния стадион „Васил Левски“. Луиш Фиго с All Stars ще играе срещу Димитър Бербатов с United Stars. Очакваните приходи ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация „Димитър Бербатов“ и фондация „Луиш Фиго“. Генерален спонсор на All Stars 2017 е Първа инвестиционна банка (Fibank).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама