Първата обществена поръчка на Каракачанов – застраховки “Каско” и “Гражданска отговорност” за автомобилите на армията

10:52, 16 май 17 / Политика 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

470 000 лв. ще струва на бюджета на Министерството на отбраната застраховането на автопарка с задължителната полица “Гражданска отговорност” и със застраховка “Каско” за 2018 г. Това става ясно от обявена обществена поръчка от МО, предаде БГНЕС. Това е първият търг на новия министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Поръчката има две обособени позиции: първата - за застраховане на ППС на Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия със застраховка "Каско" за 2018 г. и втората - застраховане на ППС на Министерство на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия със задължителна застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите и застраховка "Злополука на местата в МПС" за 2018 г.

От документацията се разбира, че със застраховка “Каско” ще бъдат застраховани 636 превозни средства, както и 10 181 ППС със задължителната застраховка “Гражданска отговорност”. 8055 броя моторни превозни средства ще бъдат застраховани със застраховка “Злополука на местата”.

При класирането на офертите, комисията ще се води от следните показатели: предложена цена – 80%, оценка на размера на обезщетение за временна загуба на нетрудоспособност над 20 дни – 10%, оценка на размера на медицинските разходи вследствие на злополука – 10%.

Срокът за подаване на офертите е 19 юни 2017 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама