Емил Ройдев с шампионска титла по Фул Контакт

10:51, 16 май 17 / Спорт 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 13-ти  и 14-ти май в Нова Загора се проведе Държавно първенство по Кикбокс в стил Фул контакт. В състезанието взеха участие близо 30 клуба от страната и около 150 състезатели.

Русенския клуб „Хелиос“ се завърна с Държавен шампион в стил Фул Контакт. Емил Ройдев, ученик в гимназия “Пеньо Пенев“, с много атрактивни победи спечели отличието при юношите младша възраст в категория до 67кг. По- голямата награда за Емил бе, че националния треньор в този стил забеляза потенциала му и явно Емил ще е в полезрението му  при следващите си изяви, съобщават от русенския клуб.

При мачовете на Емил напътствия освен треньорът му Митко Ружинов даваше и бившия боец на „Хелиос“ – Христо Христов. Русенецът играещ сега за варненски клуб, където е студент  е най- титулувания български боец в стил Фул контакт. Някога състезаващи се в един и същи отбор те този път застанаха в различни позиции – единия вътре в ринга, а другия край въжетата. Заслужена титла за Емил Ройдев, който може да е „следващия Христо Христов“, както смеейки се е казал националния треньор.

Владимир Газдов от НУИ “проф. Веселин Стоянов“ се завърна с бронз при първото си състезание. Потенциалът му е за много повече, но липсата на опит често се оказва най- решаваща, съобщават още от русенския клуб.

Слави Славов от МГ “Баба Тонка“ в  дебютното си състезание при юношите младша възраст видя  и друга трудна  страна на състезателния  път. При теглене на жребия се оказа, че противникът му не се е явил на кантара и в неговата оказала се и без това малка категория младия русенец остана  без противник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама