Президентът набира дарения за абитуриентските балове на младежи в неравностойно положение

13:12, 05 май 17 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Президентът Румен Радев ще бъде домакин на традиционния за президентската институция абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение, който е част от благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта”. Събитието ще се проведе на 31 май, това съобщават от пресцентъра на Президентството.

В рамките на инициативата, младите хора получават консултации и информация относно възможностите за личностна и професионална реализация в самостоятелния им живот, обясняват от президентската администрация.

Президентът на Републиката Румен Радев изразява надеждата си, че инициативата „Подкрепи една мечта” ще събуди чувствителността ни като общество към съдбите, мечтите и бъдещето на тези момичета и момчета, казват още от пресцентъра.

Държавният глава отправя призив за финансова подкрепа към всички, които имат възможност и желание да помогнат и които вярват, че липсата на пари не бива да се превръща в пречка пред реализиране на мечтите.

От президентската администрация са разясняват, че даренията ще подпомогнат организацията на балната вечер, а всички неизразходвани средства ще бъдат предоставени като стипендии на младежите, решили да продължат образованието си. От там призовават всички ни да помогнем за създаването на празнична атмосфера, да внесем радост в сърцата на тези деца и да ги подкрепим в първите им самостоятелни житейски стъпки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама