Oдобриха проекти на Сливенска община за финансиране от Министерството на околната среда и водите

08:45, 05 май 17 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Девет проектни предложения на Община Сливен са одобрени от Комисия, назначена от Министъра на околната среда и водите за оценяване на проекти в рамките на Национална кампания "Чиста околна среда 2017 г." на тема "Обичам природата и аз участвам", обявиха от администрацията.

Проектното предложение „Здраве чрез спорт и зелена среда" бе подготвено съвместно от Община Сливен и Медицинския университет във  Варна. Общата стойност на проекта е  10000 лв., с включен ДДС.

Предвижда се възстановяване на парк и изграждане на нова спортна площадка, около сградата на филиала в Сливен, организиране на спортни събития със студенти от Медицинския, Техническия  университети и Колежа в Сливен. Предвидени са изготвяне на рекламни и информационни материали и други.

Освен описания проект на Община Сливен за финансиране бяха одобрени проектни предложения на кметствата в град Кермен и селата Чинтулово, Злати Войвода, Николаево, Бяла и Сотиря, както и на ОУ "Д-р Петър Берон" в с. Желю войвода, и на Детска градина "Синчец", Сливен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама