Правят нова детска градина в кв. „Черно море” с над 800 хил. лв.

07:00, 05 май 17 25 537 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нова детска градина в бургаския квартал „Черно море” ще бъде изградена. Това става ясно от обществената поръчка, която е публикувала Община Бургас, показва справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 866 178 лева без ДДС.

Съществуващата сграда на детската градина в кв. „Черно море” е стара и амортизирана. Необходимо е да бъде построена нова сграда, която да отговаря на съвременните изисквания за обучение на деца. В поръчката е посочено, че след направените предпроектни проучвания, е било  стигнато до най-удачното решение за проектиране на нова двуетажна сграда със сутерен, която да удовлетвори нуждите на населеното място от детска градина с две групи.

Строителството е ситуирано на място, което няма да пречи детскта градина да работи до изграждане на новата сграда. Има одобрен технически инвестиционен проект, за който има издадено разрешение за строеж № И-59/21.12.2016.

Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е до 12-ти юни тази година, като те ще бъдат отворени на следващия ден (13 юни) в сградата на Община Бургас.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама