Билетите за България - Швеция с 50% намаление, но само до началото на юни

18:23, 02 май 17 / Спорт 25 704 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Билетите за световната квалификация България – Швеция. от група “А”, които водят до финалите на Мондиал 2018, ще бъдат с 50 % намаление, но ако си закупят билети преди 9 юни. Мачът е на 31 август от 21:45 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

Феновете, които решат да си осигурят онлайн билет за мача през “Ивентим” до 8 юни включително обаче, ще платят съответно 20 лв. за сектор “А”, 15 лв. за сектор “В” и по 6 лв. за място в сектори “Б” и “Г”.

Билетите за мача се продават в системата на “Ивентим” (http://www.eventim.bg/bg/bileti/blgari-sveci-sofia-national-stadium-vasil-levski-461440/event.html). Привърженците на българския отбор могат да се възползват и от услугата print@home, като заплатят своите билети с кредитна карта и ги разпечатат от собствения си принтер.

От 9 юни билетите ще се продават с други цени: 30 лв. за сектор “А”, 20 лв. за сектор “В” и по 10 лв. за местата зад вратите.

От 25 август пък билетите ще се продават на касите на Националния стадион “Васил Левски” и в системата на “Ивентим” на следните цени: сектор “А” – 40 лв., сектор “В” – 30 лв., сектори “Б” и “Г” – 12 лв.

Българският футболен съюз съобщава още, че деца до 18 г. ще имат право да ползват 50-процентната отстъпка до деня на мача, 31 август включително.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама