Стойко Сакалиев: Вкарахме твърде малко голове на „Левски“

17:21, 02 май 17 / Спорт 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев изрази задоволството си от победата на „червените“ срещу „вечния“ съперник „Левски“.

"Много съм доволен от резултата 3:0, но това беше малко с оглед на това, което видях. Хубаво е, че вкарахме 3 гола, само че можехме поне още 3 да отбележим и щях да съм още по-доволен от резултата. 

Още първия мач ми хареса играта на Каранга и сега бях сигурен, че ще им вкара. Аз гледам мачовете на ЦСКА предимно с водещите отбори, защото там се разбира на кой какви са му качествата и футболистите разгръщат пълния си потенциал. Много ми хареса и играта на Кирил Десподов. Ако продължава така, пред това момче има голямо бъдеще", сподели Сакалиев за cska.bg.

Той отмете силните страни за победата на „армейците“.

"Бихме ги най-вече с желанието, правилното и дисциплинирано движение по целия терен. ЦСКА започна много агресивно мача с една постоянна преса, която се оказа добро предимство за отбора. Въпреки двата гола не бях спокоен до края на първото полувреме. Левски второто игра по-добре от първото, но ние играхме на контраатака и реализирахме след едно статично положение. При 3:0 мачът приключи."

"Самочувствието на всеки един футболист сега е малко завишено след победа над "вечния" съперник, но не трябва да се заблуждават, защото все пак „Левски“ не е този „Левски“, който трябва да бъде. В момента те играят трагичен футбол, така че не трябва да се заблуждават нашите играчи с този мач, а да продължават да играят така във всеки един двубой и ще постигат нужните победи", сподели бившият нападател на ЦСКА.

"За трибуните няма какво да коментираме, там винаги сме номер 1, на терена също- почти никакъв шанс не дадохме на „вечния“ съперник. Яд ме е единствено, че не можахме да реализираме повече голове, макар че имахме много добри контраатаки, които футболистите са длъжни да завършат с гол. Надявам се ЦСКА да подобри още повече играта си и футболистите да спазват указанията, които им поставя старши треньорът, за да може догодина вече да погледне малко по-напред", допълни Сакалиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама