Зинедин Зидан: Не сме фаворити, мачът е 50 на 50

16:10, 02 май 17 / Спорт 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Не сме фаворити. Мачът е 50 на 50", заяви наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан преди сблъсъка между Реал и Атлетико Мадрид в първата полуфинална среща от Шампионска лига, цитиран от БГНЕС.

"Познаваме се много добре. Съперничеството с Атлетико не се е променило откакто аз бях футболист. Трябва да направим всичко възможно, за да спечелим днес и вече да мислим за предстоящия реванш. За да достигнеш до полуфиналите в Шампионска лига, значи си си свършил много добре работата. Надяваме се да направим още една крачка напред в надпреварата", коментира французинът.

"Атлетико през последните 4-5 години са на много високо ниво. Стават все по-добри с всяка следваща година. Те са трудно изпитание и ги намираме за много труден съперник. Те никога не се предават, продължават да се борят и знаят кои са им силните страни. Добри са в това да извличат най-доброто от играта си. Ние също обаче имаме такива и трябва да се съсредоточим върху нашия план за игра", добави Зизу.

"Знаем как играят, знаем техните силни и слаби страни, но и те знаят нашите. Каквото и да правим обаче, трябва да играем с пълния си потенциал", смята френската легенда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама