Пуснаха дилър на дрога в Добрич под парична гаранция

15:45, 02 май 17 25 449 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

При специализирана операция в Добрич е задържан 34-годишният дилър на дрога Ш. Х. Той е заловен веднага, след като продал на двама клиенти в района на бул. „Русия“ 2,4 грама марихуана, съобщават от Областната дирекция на МВР.

При обиска в дома му на бул. «Русия», в специално пригоден тайник е открита торба с марихуана с размери на футболна топка и тегло около 100 грама. Намерени са и 5 самозалепващи пликчета с марихуана с тегло около 10 грама, както и две електронни везни и 200 подготвени за пакетиране полиетиленови пакетчета.

Мъжът е привлечен като обвиняем по образувано досъдебно производство. Пуснат е от ареста под парична гаранция.

Зад решетките за денонощие обаче са се оказали петима добричлии, у които полицаите са открили малки количества наркотици или са установили, че карат дрогирани.

На 29 април по ул. "Христо Ботев" е спрян лек автомобил "Форд". У 28-годишия му шофьор Я. П. е открито пликче с 3,8 грама метамфетамин. Проверката показала, че водачът е карал след употреба на канабис, амфетамин и метамфетамин.

На 1 май в района на квартал "Строител" автопатрул забелязал трима до лек автомобил "Рено". Когато забелязали полицейския автомобил, единият изхвърлил на земята саморъчно свита цигара с канабис. Тримата са задържани за срок от 24 ч., образувано бързо производство.

Същия ден на ул. "Страцин" при проверка на 34-годишния криминално проявен А.К. са намерени 2 бучки амфетамин с тегло 1,8 грама. Той също е задържан за денонощие и срещу него е образувано бързо производство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама