Обраха два магазина в Русе

11:39, 02 май 17 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Два магазина са били обрани в Русе. От единия са били откраднати цигари, а от другия- метално чекмедже на каса, в което е имало пари. Кражбите са извършени в тъмната част на денонощието. 

Служители на Второ РУ разследват кражба от магазин в Русе, съобщават от Областната дирекция на МВР. Според заявеното в полицията престъплението е извършено на 29 срещу 30 април тази година. След взломяване на стъклопакет е проникнато в търговския обект, намиращ се на ул. Сърнена гора и е извършена кражба на неустановено количество различни по вид и марка цигари. 

Дежурна оперативна група на полицията е извършила оглед на местопроизшествието, при който е установено, че стъклопакетът е счупен с камък. Щетите от деянието са в процес на установяване. По случая е образувано дознание.

На 1 май в 08:40 часа, чрез телефон 112, е постъпило съобщение за кражба от магазин на бул. Цар Освободител в Русе. Според заявеното за времето от 20:30 ч. на 30 април до 08:00 ч. на следващия ден в търговския обект е било проникнато чрез отключване и заключване на входната врата. 

Установено е, че липсва метално чекмедже на касата, съдържащо сумата от 254 лева. Случаят е документиран и е заведено досъдебно производство. Разследва се от Първо РУ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама