Организират граждански форум "Добрич в бъдеще време"

08:10, 02 май 17 25 473 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Граждански форум "Добрич в бъдеще време" ще се проведе на 28 май. Той се организира от Павел Павлов, Надежда Пампорова, Боян Коларов и Пламен Пеев.

Целта на събитието е да се представят работещи идеи за развитието на Добрич и региона и да се обсъдят възможностите за практическата им реализация, съобщиха организаторите.

В първата част ще има презентации, а в следобедните часове ще се оформят модерирани панели по отделните теми, презентирани преди това, в които ще се дискутират различните възможности. Накрая групите ще представят своята работа в пленарна сесия на форума.

Презентатори са Димитър Събев – „Икономика на периферията: производство, консумация, развитие“, Румен Драганов – „Туризмът като (не)осъществена мечта за един град“, Аспарух Коев – "Как да пресъздадем ИТ индустрията в Добрич - използвайки ресурсите от София и чужбина". Надежда Пампорова ще представи „Граждански инициативи за екологична и общностна отговорност - Еко селище ДоброЖънци“, Мария Шишкова – "Трябва ли ни "щастлива звезда", за да успеем", а Николина Димитрова – „Роля на медиите за развитието на общността“. 
Водещ на форума е Георги Енчев от дуета "Румънеца и Енчев".

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама