Времето днес ще е предимно слънчево, с максимални температури между 23° и 28°

05:51, 02 май 17 25 221 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В сутрешните часове на отделни места в Дунавската равнина ще се образува краткотрайна мъгла или ниска облачност. Минималните температури ще са между 7° и 12°, предаде БГНЕС.

През деня ще бъде предимно слънчево. След обяд над Западна България ще се развива купеста облачност, но само на отделни места в планинските райони ще превали. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 28°, по-ниски по Черноморието: 15-17°.

Над планините преди обяд ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд над масивите в Западна България ще се развива купеста облачност, но само на отделни места за кратко ще превали. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър, в масивите в Югоизточна България до силен от изток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра – около 11°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, който привечер за кратко ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са 15-17°. Температурата на морската вода е 11°-13°. Вълнението на морето ще е около 2 бала. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама