Представиха красотата на „Двореца“ в Братислава

15:11, 13 апр 17 / Култура 25 256 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Авторската изложба "Вечната красота на Двореца" бе открита в Българския културен център в Братислава, съобщиха от държавния културен институт в Балчик.

Събитието протече с особено голям интерес, като негов почетен гост беше посланикът на България в Словакия Йорданка Чобанова.

„Красотата на „Двореца“ в Балчик беше подкрепена от директора на словашкото училище по изкуствата в Тренчин Иван Щефка, и директора на чешкото училище по стъкларство и приложни изкуства във Валашке Мезиржичи - Дана Будайова, които са партньори на културния център в проект по дизайн и иновации на стилове в историческа среда по програма Еразъм.

Фотографската изложба "Вечната красота на Двореца" е атрактивно представяне в навечерието на новия туристически сезон на паметника на културата като една от най-посещаваните туристически и културни дестинации. 

Представители на ДКИ „КЦ „Двореца“ раздадоха над хиляда флаера и други рекламни материали в Братислава, за да популяризират това райско кътче сред словаците и гостите на столицата им.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама