Верея спря полета на „орлетата” в Първа лига

15:04, 18 мар 17 / Спорт 25 238 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборът на Верея победи с 2:0 като домакин Пирин в среща от 25-ия кръг на Първа лига. По този начин старозагорци сложиха край на надеждите на „орлетата” за място в първата шестица, предаде БГНЕС.

Домакините стигнаха напълно заслужено до успеха след попадения на Валери Домовчийски и Педро Еуженио съответно в 36-ата и 74-ата минути. Още през първата част играчите на Александър Томаш установиха контрол над случващото се на терена и логично в 36-ата минута излязоха напред в резултата. Страхотно двойно подаване между Иван Бандаловски и Педро Еуженио завърши с подаване на последния към оставения непокрит Валери Домовчийски, който от метър разстреля Благой Макенджиев.

След почивката старозагорският клуб окончателно реши всичко в своя полза с нов гол – в 74-ата минута, дело на Педро Еуженио за крайното 2:0.

Със спечелените 3 точки Верея събра актив от 30 пункта, заемайки десетата позиция в класирането. Пирин пък остава девети с 31, като след днешното поражение „орлетата” загубиха всички шансове да играят в първата шестица на първенството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама