Летище София отбеляза 8-и март с нестандартна проява

14:21, 08 мар 17 25 454 Шрифт:
Автор:

Международният ден на жената – 8-и март беше отбелязан днес на най-голямото българско летище – софийското, с една запомняща се и екстравагантна проява, която впечатли преминаващите през Терминал 2 днес пътници, видя репортер на Topnovini.bg.

Снимка: topnovini.bg

От летището бяха ангажирали двама известни столични гримьори – Александър и Валентина, да гримират напълно безплатно всяка пожелала това дама, която има полет през летище София днес – 8-и март.

По този начин ръководството на летището искаше да подскаже на своите клиентки – жените, че празникът не е само дежурните цветя и ведомствени банкети, а може да бъде един запомнящ се красив жест - професионален грим като подарък.

Снимка: Topnovini.bg

Десетки жени, пътуващи по различни дестинации днес, се възползваха от красивия подарък на софийското летище, и се оставиха в ръцете на Александър и Валентина.

Този красив пърформанс се проведе на Терминал 2 и продължи 4 часа – от 10:00 до 14:00 ч.

„Пътувам много често в чужбина и съм била на огромен брой летища по света, но за първи път едно летище се погрижи и за моя грим, и то на женския празник. Приветствам тази инициатива и се надявам тя да продължи и в следващите години“, сподели пред Topnovini.bg Емилия Гелева, една от първите пътнички, които бяха гримирани на летище София днес.

От най-голямото наше летище увериха, че ще продължат да поднасят на пътниците си приятни изненади и за в бъдеще.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама