Bentley ще представи суперджип на автосалона в Женева

07:26, 05 мар 17 / Свят 25 164 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският производител на луксозните коли Bentley Motors обяви, че ще представи новата версия на своя джип Bentayga Mulliner. Това информира БГНЕС.

Това ще стане на Международния автосалон в Женева, който ще отвори врати на 7 март. На стенда на компанията ще бъде представен специално изготвен екземпляр. Предният му панел е украсен с уникалната инкрустация с изображението на планината Монте-Роза. Дизайнът на возилото е създаден от специалното подразделение на Bentley Motors - ателието Mulline.

Автомобилът е оборудван с 6-литров двигател W12 с мощност 608 конски сили, който позволява да вдигне 100 км/час за 4,1 секунди. Максималната скорост е 301 километра в час.

Фирмата характеризира продукта като „свръхразкошен джип“. Интериорът се прави ръчно, изготвен е в два цвята, но се предлага и избор от 7 цвята. Изготвена ръчно кожа е украсена с шевове на Mulliner и контрастен тегел. За украсяването на салона е използвана дървесина от черен гръцки орех или имитация на гръцки орех. Допълнително може да се поръча двуцветно украсяване на колата.

Вътре има охладител за бутилки, отсекове за лед и за чаши Cumbria Crystal. Автомобилът е комлектован с аудиосистемата Naim for Bentley Audio, включваща 21-канален усилвател с мощност 1950 вата.

Автомобилът може да бъде оборудван с набор за пикник Linley от Mulliner, включващ преносим хладилник, набор от прибори за хранене, порцеланов сервиз Linley, кристални чаши и отсек за сухи продукти, а също механичен часовник в златния корпус Mulliner Tourbillon на компанията Breitling.

Компанията започва да приема поръчки тази пролет, за цената още нищо не се казва.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама