Избраха директори на четири училища в област Добрич

17:00, 27 юли 16 25 551 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ясни са класираните на първо място кандидати за директори в четири от училищата в област Добрич, съобщи началникът на Регионалния инспекторат по образование Жоро Тошков. На тя ще бъде предложено да подпишат договори.

За СОУ „Св. Климент Охридски“ конкурса печели Маргарита Манева /досегашен помощник-директор в училището/. Начело на СОУ „Любен Каравелов“ ще е Светла Иванова. Понастоящем тя е учител там, била и директор на частната профилирана гимназия „Райко Цончев“.

На първо място в конкурса за директор на ОУ „Отец Паисий” в с. Овчарово е класирана Цанка Райкова – досегашен директор на училището в с. Паскалево, което се закрива от новата учебна година.

Няма спечелил конкурса за директор на ОУ „Йордан Йовков” в Каварна. Там длъжността продължава да се изпълнява от досегашния.

Ясни са резултатите и от конкурса за директори на двете държавни гимназии. Начело на Професионалната гимназия по механотехника и електротехника „М. В. Ломоносов” ще бъде инж. Марияна Дражева. За Професионалната гимназия за транспорт, обслужване и лека промишленост няма избран.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама