Футболистите от “Цървена звезда” заложиха на здравословна кухня при престоя си в Шумен

16:10, 27 юли 16 / Любопитно 25 371 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Здравословна и балансирана кухня предпочетоха футболистите от “Цървена звезда” при престоя си в Гранд хотел “Шумен” преди мача от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу първенеца на България “Лудогорец”.

Домакините от Гранд хотел “Шумен” обичайно не изневериха на високото си ниво и накараха гостите от реномирания сръбски отбор да се чувстват истински спортни звезди от световна величина.

Сръбските футболисти бяха посрещнати в четиризвездния хотел в ранния следобед на понеделник. После те вечеряха на блок маса в луксозния ресторант “Панорама” в най-добрия хотелски комплекс в града. Менюто им включваше богата гама салати от сезонни зеленчуци – домати, краставици, моркови и др. След това на гостите бе предложена вкусна градинарска супа. Листата на основното ястие включваше телешко филе, пъстърва и гарнитура от варени картофи, задушени царевица и моркови. В края на вечерята футболистите заложиха на кекс и сезонни плодове. Доказвайки висока спортна дисциплина гостите от Сърбия пиха само минерална вода по време на храненето.

Следващият ден започна за спортистите с обилна закуска на блок маса, на която стилно бяха подредени сирене, кашкавал, шунка, богат избор от филета, варени и пържени яйца, маслини, мед, различни видове конфитюр, прясно изцеден плодов сок.

На обяд футболистите от “Цървена звезда” се подкрепиха с разнообразно меню, в което  имаше много салати, но този път домакините от Гранд хотел “Шумен” предложиха на гостите си основни блюда с крехко пилешко филе и свежа сьомга допълнени от богат избор на топли и студени гарнитури.

Вечерта след мача на стадион “Лудогорец Арена” в Разград, който завърши при равенство 2:2, сръбските футболисти хапнаха сандвичи с пилешко филе и виенски шницел, приготвени в кухнята на ресторант “Панорама” на Гранд хотел “Шумен”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама