Хванаха менте маратонки и аромати за наргиле на АМ "Тракия"

12:54, 27 юли 16 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В района на 133-ти километър на АМ "Тракия" екипи на "Икономическа полиция", сектор "Пътна полиция" и представители на Агенция "Митници" предприели проверка на сръбски товарен автомобил "Ивеко" и лек автомобил "Фолксваген" с пловдивска регистрация и открили стоки менте, съобщиха от ОДМВР-Пловдив.

При процесуално-следствените действия било установено, че от камиона в колата са прехвърлени 144 чифта спортни обувки с логото на световноизвестна търговска марка без необходимото разрешение на правопритежателя. Допълнително от товарния автомобил митническите инспектори иззели недекларирани акцизни стоки – 32 килограма аромати за наргиле.

С полицейски заповеди за срок до 24 часа са задържани 38-годишен пловдивчанин, шофьор на "Фолксваген"-а, и четирима граждани на Косово – 50-годишният водач на камиона и спътниците му на 35, 48 и 55 години. Образувано е досъдебно производство в отдел "Икономическа полиция". Материалите са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Работата на разследващите продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама