Продават хотел Lion на Лъвов мост за 2.2 млн. лв.

11:23, 27 юли 16 25 2538 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
2 200 000 лв. искат за хотел Lion на Лъвов мост в София, установи проверка на Topnovini.bg. Предимството на сградата е, че се намира в близост до метростанцията, обясняват в рекламното си съобщение от фирмата, предлагаща комплекса.

Друг плюс, според брокерите, предлагащи сградата е, че най-важните административни сгради и туристически забележителности са само на няколко минути пеша. Придвижването от хотела до летище София е на 20 мин. с метрото.

Наша справка обаче показва, че продажбата на имотите в района на Лъвов мост от няколко месеца е в застой. Една от причините е, че там районът стана популярен с голямата концентрация на мигранти от Близкия Изток и Африка.

В близост до хотела се намира и хостел, където най-често се настаняват при пристигането си мигранти от въпросните региони. По данни на полицията също така в този район от няколко месеца има увеличение на инцидентите с мигранти. Наблизо се намира и една от най-"арабизиралите" се улици у нас, а именно ул. "Цар Симеон". Там, на голяма част от магазините, има арабски надписи и вече няколко пъти имаше сбивания между мигранти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама