Посланикът на Великобритания се включва в дискусия за децата в риск в Пловдив

07:13, 27 юли 16 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Посланикът на Великобритания Нейно Превъзходителство Ема Хопкинс е днес в Пловдив за участие в дискусия за най-големите проблеми на децата и семействата в риск и какви са начините те да живеят пълноценно заедно.

Тя ще присъства на презентация на фондация "За нашите деца", на която ще бъдат представени добрите практики на партньорство между неправителствения сектор, местните социални и здравни институции.

На територията на Община Пловдив все още стотици деца живеят в социални институции, а стремежът на фондацията е да докаже, че с интегриран социално-здравен подход и ефективна подкрепа за семействата в риск статуквото може да се промени.

На срещата в Община Пловдив Н.Пр. Хопкинс ще сподели впечатленията си от партньорството и успехите, които бележат институциите и неправителственият сектор в Пловдив.

Ще присъстват още Георги Титюков - зам.-кмет "Спорт, младежки дейности и социална политика", Иванка Шалапатова - изпълнителен директор на фондация "За нашите деца", и д-р Диана Аргирова - неонатолог от УМБАЛ "Пловдив". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама