Кандидатите за училищни директори в Добрич издържаха теста, отиват на интервю в МОН

19:44, 20 юли 16 25 581 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Всички кандидати за директори на общински и държавни училища в Добрич са издържали теста, на който се явиха вчера в Шуменския университет, и са допуснати до интервю.

Това става ясно от информация, публикувана в сайта на Регионалния инспекторат по образованието.

Един от кандидатите – Наталия Петкова Жекова, е кандидат за директорското място, както на общински, така и на държавни училища. Сред желаещите да оглавят общински училища са бившият началник на отдел „Образование“ Нейчо Нейчев.

Атанас Недялков кандидатства да оглави СОУ „Любен Каравелов“, в което се предвижда да се влее ръководеното към момента от него училище СОУ „Дора Габе“.

От утре до 29 юли на интервю в просветното министерство ще се явят кандидатите за директор на СОУ „Св. Климент Охридски”: Нейчо Нейчев, Георги Стойчев, Маргарита Манева, Кольо Георгиев, Тодорка Стефанова, Светла Иванова, на СОУ „Любен Каравелов”: Наталия Жекова, Георги Стойчев, Анна Петрова, Атанас Недялков, Тодорка Стефанова и  Светла Иванова, на ОУ „Отец Паисий” в с. Овчарово: Наталия Жекова, Георги Стойчев и Цанка Райкова, на ОУ „Йордан Йовков” Каварна: Наталия Жекова, Георги Стойчев и Катя Георгиева.

На интервю в Министерството на образованието на 26 юли за директорския пост на Професионалната гимназия за транспорт, обслужване и лека промишленост ще се явят Иван Петров Коев, Наталия Петкова Жекова и Нели Георгиева Петрова. На същата дата ще е събеседването и с желаещите да поемат ръководството на Професионалната гимназия по механотехника и електротехника „М. В. Ломоносов” - Иво Георгиев Иванов, Наталия Петкова Жекова, Радостина Борисова Дамянова –Сербезова, Илга Илиева Иванова, Юлияна Дикова Иванова, Марияна Иванова Дражева, Гълъбина Стоянова Добрева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама